Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis
Párkapcsolat
Ajándék, vagy teher?

 

 

- Kiss Zoltán Zéro -

 

A numerológiában nem csak a számok hiánya, hanem a számok túlsúlya is problémát jelent. Azon a területen, ahol a képletünkben kettő-három vagy több számunk van, kibillentségre utal.
 

Egészséges egóra van szükség!

 

 

Az alábbi linkeken értékes ajánlatokat találsz: 

 

Egy remek ajándék neked - és a szeretteidnek.

Egy egyedülálló lehetőség Kiss Zoltán Zéro-tól.

 

És most nézzük, hogyan tudod jól használni az energiáidat:

"Az Életünk egy lehetőség! – Nem könnyű, de megoldható!"

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man
Horoszkópszoftver

MEGOSZTÁS

Ikrek

Népszerű cikkeink:

gallery/szalkasito_etrend_noi_dieta
Állati terápia

Az írás

Kiss Zoltán Zéro szellemi tulajdona

A könyvről ide kattintva bővebben is tájékozódhatsz.

 

A számolásban egy professzionális kalkulátor lehet a segítségünkre, amely ide kattintva érhető el:

 

 www.kisszoltanzero.hu

Egy komoly teszt útkeresőknek:

mások ezt nézték legtöbbször
gallery/zéro
gallery/borito_hatulja
gallery/teher
A számok túlsúlya...
Először számold ki a Sorsmisszió számod.

 

Add össze a születési számaidat egyenként, a kapott kétjegyű számot pedig összeadással egyszerűsítsd egy számjegyre.

Példa:
1978.04.18. = 38 = 11 = 2 25 4 9
- Ebben van 4 db 1-es és 3 db 8-as!

 

Ha nincs kedved számolgatni, kattints ide, és használd a kalkulátort!

 

gallery/1431855449numerology
Túl sok 1-es


Azt jelenti, hogy az illető egy meglehetősen kreatív egyéniség, de az 1-es az akaraterőt, az egót is jelenti, tehát képtelen együttműködni és túlságosan erőszakos lehet. Férfiaknál 3 db még nem olyan sok, mert egy férfinak kell, hogy tartása legyen. Nőknél biztos karriert jelent, de a párkapcsolat szempontjából ez különösen nagy probléma. Három db 1-es nem kevés, ennél több már nagyon sok. Ego hegyek!

Ilyen szempontból is nézd meg a képleted.

Az 1-es hatását erősíti: 3, 4, 5, 8, kiegyenlíti: 2, 9, csökkenti: 6, 7.
Ha látjuk, hogy ilyen probléma van, azt kell nézni, hogy a képletben van-e ellensúly, 2-es, 9-es, vagy 6-os, 7-es, a névben is, a magánhangzók értéke, ami kiegyenlítheti.
 

gallery/patkomagnes
Túl sok 2-es


Az önbizalom hiánya a túlságosan elfogadó magatartást hozza. Szeretetre, elismerésre vágyik, amiből úgy érzi, nem kap eleget. Segítőkész, együtt érző, de nagyon érzékeny, sértődős, tapadós, és birtokló lehet.

Mindig másokkal foglalkozik, befolyásolható, bizonytalan, állandóan aggódik.

Ha vannak a képletében 1-esek, vagy 3, 4, 5, 8, az kihúzhatja ebből a hatalmi drámából, talán nem olyan nagy a baj.

Túl sok 3-as


Egy 3-as a képletben már elég a megfelelő önkifejezéshez. Kettő már túlzottan a külvilág felé viheti, és ha csak az a fontos, akkor ez az érzelmek háttérbe szorítását jelenti.

Még több 3-assal, az átlagon felüli kifejező képesség mellett már balesetveszélyes is lehet, idegrendszeri problémák is jelentkezhetnek, mert túlpöröghet.

Túl sok 3-as beszédszervi problémára és mozgáskorlátozottságra is utalhat. Feltétlenül kell legalább 1 db 4-es, és 6-os, ami visszafogja, és megóvja a széteséstől.
 

Túl sok 4-es


Két 4-es már sok, ha csak nincs a képletben túl sok 5-ös és hármas. Egy 4-es elég a stabilitáshoz, de két 4-es már túl sok keménységet hoz, amire nincs szükség, mert merev, makacs rugalmatlan lesz az illető, és nem képes változtatni a meggyőződésén. Túlzottan ragaszkodik a szabályokhoz, rendmániás és borzasztóan kritikus lehet. A legjobban a 2-es, 9-es és az 5-ös lazítja.
 

Túl sok 5-ös


Az 5-ös szám többek között a terjeszkedő ambíciót és kiteljesedést jelenti, ami súlyprobléma is lehet,-  valamint a túlzott önbizalmat hozza, ami lelkesítő ígérgetésekhez, szélsőséges esetben szélhámossághoz vezethet.

Két vagy három db 5-öst egy db 4-es képes visszafogni, akkor megmaradhat az egészséges önbizalom, amire mindenkinek nagy szüksége van.

gallery/m_uzi_tcs_2_2203_w_661_h_803_sorszam_
Túl sok 6-os


Egy db 6-os nagyon kell a képletbe, de két 6-ossal már duplán fontos a harmónia az illetőnek, ami már meglehetősen sok lehet, ha csak nincs a képletében túl sok gyors, független szám: 1, 3, 5, 8.

Több 6-ossal nagyon makacs lehet.

Az önigazoló képessége és a bizonytalanság érzete miatt pedig felerősödik a 6-osokra jellemző folyamatos aggódás, erős féltékenység, és birtoklási vágy is.
 

Túl sok 7-es


Két 7-es a képletben már komoly érzelmi problémákat jelez. Három vagy több pedig érzelmi elfojtásokat, de túlzott érzékenységet is hozhat. Ráadásul a 7-es csökkenti az 1-es hatását, tehát az illetőben az akaraterő nem biztos, hogy túlteng.

Legtöbbször az ellenkezője valósul meg. Nagyon nehezen mozdul, az érzelmeit nem tudja kimutatni, és ebből hátrányt szenved a kapcsolataiban.

 

Tapasztalatom szerint a Rák jegy szülötteinél (június 21-től július 22-ig) ritka esetekben ennek az ellenkezőjét, önbizalmat, az öröm képességét, különleges nyitottságot, humorérzéket és a szeretet megnyilvánulását hozza.

 

Túl sok 8-as


Két 8-as már sokkal több szenvedélyt, ugyanakkor sokkal több konfliktus lehetőségét is mutatja. Felerősödik az önérvényesítő képesség, ami sikerhez vezet, de olyan áron, amit könnyen mások, vagy a hozzá közel állók fizethetnek meg.

Még több 8-as már balesetveszélyt és nem könnyű lefolyású betegségeket hozhat, ha az illető nem tudja kezelni ezeket az átlagosnál jóval erősebb karrier energiákat.
 

Túl sok 9-es


Egy db 9-ese mindenkinek van, aki a múlt században született. Két 9-essel az ember, remélhetőleg a világ jobbítására törekszik. Ha viszont túl sok kilencese van valakinek, akkor már mindig a közjóért küzd, nagyon érzékeny, túlzottan önfeláldozó és talán naiv lehet, és a saját érdekeit hanyagolja el.

Ha az 5-ös és 9-es túl sok a képletben, feltétlenül szükség van a 4-es jelenlétére, mert képtelen megállni a saját lábán és döntéseket hozni, valamint idegrendszeri betegségekre is utalhat.