Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis
Párkapcsolat
gallery/letöltés (3)
a változásról

Csak a változás állandó szokták volt mondani…

Kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba, és hasonlók.

Valóban nem. :).

De miért is akarunk változtatni?

 

         Csikós Ágnes írása

"Amikor érezzük, eljött a változások ideje, akkor elkezdjük (...) visszanézni életünk filmjét, szembesülvén minden kudarccal, ami addig ért bennünket.

Természetesen, ahogy egyre idősödünk, ezzel arányosan szaporodik ballépéseink száma is. Ám ezzel egy időben a tapasztalat biztosítja a bekövetkezett vereségek jobb megértését, ugyanakkor utat is mutat a további lépések megtételéhez."

- Paulo Coelho -

Igényünk van persze, hogy szebbek, csinosabbak, ápoltabbak legyünk, (megbeszéltük, nem leszünk trendik, ugye?!) megjelenésünk észrevehető legyen.

 

Még az első szériás átalakító műsoroknál fogalmazódott meg bennem, utóbb több cikk is megjelent ezzel kapcsolatban:

 

valóban olyan jó ez a hirtelen történő, fenenagy “megtökéletesedés”?

 

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man

MEGOSZTÁS

Rákból gyógyult, illetve balesetben maradandóan sérült, vagy nagyobb súlyt leadóknál figyelték meg, hogy az emberek önképe sokszor ugyanaz maradt. Az a valaki, aki például soktizen kilótól szabadult meg, sokáig ugyanolyan kövérnek, túlsúlyosnak látja magát a tükörben, mint korábban. A lelkünk lassabban követi a változást. Ezért fontos, hogy Te is tisztában legyél azzal, miért akarod megreformálni a külsődet.

 

Nyilván ez az első érintkezési, visszajelzési pont a külvilággal. Ahogy megjelensz…

 

Anyuka lettél? Új munkahelyed van?

 

A nők sok esetben valamilyen nagy szerelmi csalódás után váltanak hajhosszt, de jellemző ez a kisgyerekes anyukáknál is. Új szerelem esetén új hajszín, pár kilót leadunk, “páváskodunk” egy kicsit…Az ember alapvető igénye a tetszeni vágyás, az, hogy saját magáról pozitív visszajelzést kapjon. És hidd el, számít a külső. Aki mást mond, az hazudik. Próbáld csak ki.

 

Én megtettem. Nézz ki egy üzletet. Mondjuk drágábbat. Drágát :))). Sétálj be, csak úgy. Munka, iskola után. Nézelődni. Figyelj, tapasztalj! Majd menj el úgy, hogy kicsinosítod magad. Frizura, smink, magassarkú, lehet rajtad kis fekete, vagy decens kosztüm. Teljesen másképp fognak Veled bánni. (Bocsánat, Magyarországról beszélünk :D). Külföldön ez másképp van. Mint sok minden más is, de ez még most nem tartozik ide.

Ikrek

Népszerű cikkeink:

Néhány gondolat 

gallery/fogyás-változás
gallery/pretty-woman-1990-10-g
Állati terápia

felhívás!

gallery/ikrek

 

Láttad a Micsoda nő című filmet? Persze. Naná. Vivien emlékezetes vásárlása megvan? Naugye.

 

Kimutatások igazolják, hogy jobb állása, nagyobb ismertsége van annak, aki harmonikusan, igényesen, önmagából a legjobbat kihozva jelenik meg. Sőt! Megsúgok valamit. Az önbizalmad is kapni fog némi löketet. Az meg, ugye, mindenkinek kell. Néha. :).

Szóval, ismerkedj egy kicsit a helyzettel, miért is akarsz változni, változtatni. Mi az igazi, belső ok, motiváció arra, hogy forradalmat generálj a megjelenésedben. Ki is vagy Te, és mit akarsz?

 

Ne kövesd, ne utánozd, legyen sajátod! Szerintem. Legyen saját életed, saját stílusod, hisz tudod jól: a divat folyton változik, a stílus örök. Mert az nem Te vagy. Nem bizony. Nem autentikus, nem önazonos. A médiából ömlenek a tanácsok: légy trendi! Lapozol kettőt, vagy végignézel két reklámot, ezt hallod: légy önmagad! Nahát, némi anomáliát vélek felfedezni. Legyél ilyen, meg olyan, vedd ezt, idd ezt, járj ezekre a helyekre, hogy top legyél, és áptudét.

 

Teggelj be népszerű, felkapott (lsd. trendi) helyekről, idd a legújabb fogyókúrás csodalöttyöt, miközben rázd a legújabb (természetesen vérlázítóan gagyi) denszslágerre. Ha ezeket nem teszed, nem is vagy ember. Elveszel a világban, sehol nem fognak jegyezni, és jajj neked, elfelejt a társadalom anélkül, hogy megjegyzett volna. Nem nem könnyű önmagunknak lenni ma és most. Követni magunkat, a tévé sistergése által elnyomott saját hangunkat. A belsőt. Tudja kik vagyunk, és mi jó nekünk. Találd meg magad! Számomra sem volt egyszerű, de talán jó úton járok. Tanultam másoktól. Más emberektől, más kultúrákból, más országokban. És hidd el, csak addig vagy idegen, amíg nincs sajátod. Rögtön részed lesz az értékes új is.

 

Nesska

nesskastyle.wordpress.com

Nesska
gallery/cristaltubes67
mások ezt nézték legtöbbször

Egy komoly teszt útkeresőknek: